Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ نایب رئیس هیئت مدیره بورس گفت: بورس یک قدرت مالی مناسب و جهانی است که می‌تواند هر کشوری را از لحاظ اقتصادی متحول کند و در حال حاضر نیز شرایط خوبی دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، محمودرضا خواجه‌نصیری ظهر امروز در جمع خبرنگاران در حاشیه افتتاح بازار جدید مالی در مشهد اظهار داشت:در بسیاری از کشورها معیشت 80 درصد از مردم با بورس و بازار سرمایه‌گذاری گره خورده است، برای تحقق این امر در ایران باید بستر سرمایه‌گذاری فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بورس از شرایط خوبی برخوردار است، به عنوان مثال در سال گذشته برای یک فقره حدود 8 هزار میلیارد تومان در یک دقیقه جذب شد، بورس یک قدرت مالی مناسب و جهانی است که می‌تواند هر کشوری را از لحاظ اقتصادی متحول کند، یکی از نکته‌های حائز اهمیت، استقبال مردم مشهد از ایده‌های سرمایه‌گذاری بوده است.

نایب رئیس هیئت مدیره بورس بیان کرد: سال‌ها پیش در نخستین شعبه بورس در مشهد فعالیت داشتم و بسیاری از سرمایه‌گذاران بزرگ کشورمان در آن زمان حتی معنا و مفهوم بورس و سرمایه‌گذاری را نمی‌دانستند، در هیچ نقطه از کشور سرمایه‌گذاران ماهری مانند مشهد وجود ندارد.

وی گفت: سوپرمارکت مالی تمام خدمات مربوط به سرمایه‌گذاری و انتقال وجه سرمایه‌گذار در موقعیت‌های مختلف را همراه با سود بیشتر از بانک و نظایر آن ارائه می‌دهد، این سوپر مارکت در امر آموزش نیز فعال بوده و به کارگزارانی که اطلاعات کافی ندارند کمک می‌رساند.

خواجه نصیر خاطرنشان کرد: باید برای تضمین آینده بهتر در زمینه ملک، ارز و طلا چندین سوپر مارکت مالی راه اندازی کنند، برای صاحبان تولید و صنعت نیز خدمات مختلفی ارائه می‌شود؛ به عنوان مثال اگر برای توسعه و تولید نیاز به نقدینگی داشته باشند ما کمک رسان آنها هستیم.

احراز هویت 2 میلیون نفر در بورس با "سیگنال"9 شرکت دیگر بورسی بازارگردان معرفی کردندزمان پذیره‌نویسی دارا سوم معلوم نیست/ دژپسند: بورس در مسیر رو به رشد است

وی بیان کرد: سوپر مارکت‌های مالی در قبال وجهی که نگهداری می‌کنند و یا خدماتی که ارائه می‌دهند بهتر از بانک‌ها نیز عمل می‌کنند، به عنوان مثال بانک‌ها وجه مردم را برای ساخت نیروگاه و یا مراکز بزرگی در سایر اماکن بعضاً خارج از شهر خود استفاده می‌کنند اما در سوپر مارکت‌های مالی این مبالغ برای ساخت همان نیروگاه‌ها در شهر صرف می‌شود.

خواجه‌نصیری تصریح کرد: خط 2 قطارشهری مشهد توسط سوپر مارکت‌های مالی راه اندازی شد که 6 هزار میلیارد تومان هزینه داشت، همچنین در هفته گذشته 2 هزار و 500 میلیارد تومان در صنعت نفت سرمایه‌گذاری شد، در بازارهای سرمایه گذاری اولویت ما حذف ذی‌نفعان بوده است، در وضعیت خوبی قرار داریم و امید است شرایط روز به روز بهبود یابد.

محمود بنانژاد؛ رئیس اتاق اصناف نیز در این برنامه اظهار داشت: مشهد به عنوان دومین شهر کلان کشور و ظرفیت‌های موجود در آن برای سرمایه‌گذاری مناسب بوده است، امیدواریم اقدامات مربوطه انجام شود و شاهد تحقق اتفاقات خوبی در شهر باشیم، یکی از نکات مثبت سوپر مارکت مالی، زیر نظر بودن آن توسط بخش خصوصی بوده است.

بنانژاد بیان کرد: سوپر مارکت‌های مالی برخلاف سایر مراکز فعال مانند ذوب‌آهن، فولاد و نظایر این موارد دولتی نیستند و به صورت خصوصی فعالیت دارند، در حال حاضر بالغ بر 90 درصد سرمایه‌گذاری در این بخش به صورت خصوصی انجام شده و حمایت بازارهای مالی و افراد سرمایه‌گذار امری حائز اهمیت بوده است.

رئیس اتاق اصناف مشهد تاکید کرد: بازارهای مالی را می‌توان فرصت و یا تهدید نامید، این بازارها فرصتی برای جذب نقدینگی و هدایت پول اشخاص حقیقی و حقوقی به سمت منابع قدرتمند بوده است، همچنین آنها را می‌توان زیان رسان به افرادی که آموزشی ندیده‌اند دانست، افراد باید برای فعالیت در این زمینه آموزش کافی را ببینند.

انتهای پیام/281/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سوپر مارکت های مالی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۲۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به مهم‌ترین پرسش هواداران استقلال؛ مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟

به گزارش قدس آنلاین، مهم‌ترین بحث درخصوص این روزهای باشگاه استقلال به انتخاب جانشین علی خطیر بازمی‌گردد. پس از برکناری شبانه مدیرعامل آبی ها که با امضای سه عضو هیئت مدیره این باشگاه صورت گرفت، همه در انتظار تصمیم نهایی پتروشیمی خلیج فارس هستند تا به عنوان مالک باشگاه، مدیر جدید استقلال را انتخاب کند.

در مقطع فعلی، زمام امور در باشگاه استقلال به دست فرشید سمیعی سپرده شده است. عضو هیئت مدیره آبی ها که در مقام سرپرست مدیرعاملی آبی ها بر کارهای مدیریتی نظارت دارد و حتی خود او نیز شانس این را دارد که در قامت مدیرعامل جدید استقلال، جانشین خطیر شود.

با این وجود و پس از برکناری خطیر، بحث و گمانه زنی درباره انتخاب جانشین وی نیز افزایش یافت و نام های زیادی در فضای مجازی منتشر شده است. نام تعدادی از مدیران مختلف که پیش از این نیز تجربه نشستن روی صندلی ریاست باشگاه استقلال را در کارنامه دارند به همراه نفرات دیگری که در سال‌های اخیر همواره یکی از گزینه‌های مطرح شده در فضای مجازی برای نشستن روی صندلی ریاست باشگاه بوده‌اند، در میان کاندیداها دیده می شود.

یکی از این اسامی، مصطفی آجورلو است. فردی که در دوره مدیریتی او، استقلال توانست به قهرمانی بدون شکست در لیگ برتر دست یابد و به یکباره در میانه های نیم فصل نخست لیگ قبل، از کار برکنار شد و جای خود را به علی فتح الله زاده داد. برکناری پرحاشیه آجورلو با واکنش های زیادی همراه شد و از آنجایی که فرهاد مجیدی و ریکاردو ساپینتو همواره در دوره مدیریتی آجورلو از وی تعریف و تمجید کرده اند، سبب شده تا نام او به عنوان یکی از کاندیداها مطرح شود بخصوص اینکه او رابطه بسیار خوبی نیز با جواد نکونام دارد.

نام دیگری که همواره در این سال‌ها به عنوان گزینه مدیریت استقلال مطرح شده، سعید آذری است. مدیر سابق ذوب آهن و فولاد که دست بر قضا از مقبولیت خاصی نیز میان هواداران استقلال برخوردار است. حتی پیش از نشستن علی خطیر روی صندلی ریاست، او یکی از جدی ترین گزینه های مدیریت باشگاه بود ولی در نهایت این اتفاق رخ نداد.

اما آن‌گونه که از گوشه و کنار به گوش می‌رسد، شهریاری که به عنوان نماینده تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال مشغول به کار شده، از طرف مالک جدید آبی‌ها این قدرت را دارد تا در خصوص مسائل مدیریت و اثرگذار باشگاه استقلال تصمیم گیری کند. فردی که پیش از این و در سال‌های گذشته علاوه بر سابقه مدیرعاملی باشگاه صبا باتری، حضور در هیئت مدیره استقلال را نیز در کارنامه دارد. ممکن است حتی خود شهریاری به عنوان رئیس هیئت مدیره در این باشگاه مشغول فعالیت شود و شخص دیگری در سمت مدیرعاملی منصوب شود و عملا امور مدیریتی باشگاه استقلال از فیلتر شهریاری و هلدینگ خلیج فارس رد شود.

به هر شکل تا زمان قطعی شدن انتخاب مالک باشگاه استقلال و هیئت مدیره آبی‌ها باید منتظر ماند. در حال حاضر فرشید سمیعی که پیش از این نیز یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه بود، به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال وظیفه دارد تا مسائل جاری باشگاه را با هماهنگی با مالک آبی‌ها پیش ببرد.

دیگر خبرها

  • مدیرعامل آینده باشگاه استقلال مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده استقلال مشخص شد
  • پاسخ به مهم‌ترین پرسش هواداران استقلال؛ مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • مدیرعامل پرخرج اما قهرمان در راه استقلال؟ | چه کسی جایگزین خطیر می‌شود؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها کیست؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد؟
  • مدیرعامل آینده آبی‌ها مشخص شد
  • اجرای طرح بانو توانا در رشته‌های آبی وشنا در کشور
  • انتخاب جانشین خطیر، مهم‌ترین ابهام در استقلال
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد