Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، محققان دانشگاه گوئلف در انتاریو کانادا در این مطالعه ۹۵۷ نمونه از چهار سوپرمارکت را در مدت یک ماه مورد بررسی قرار دادند.

نتیجه آزمایش تمامی این نمونه ها از نظر آلودگی به ویروس کرونا مثبت نبود، به عبارت دیگر نتیجه این مطالعه نشان می دهد سطوحی که بیشتر لمس می شود، مثل دسته سبد چرخدار خرید یا درب فریزر، درب ورودی سوپر مارکت هایی که پروتکل های بهداشتی را به خوبی رعایت می کنند، بی خطر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر ماریا کورادینی استادیار علوم تغذیه در دانشگاه گوئلف کانادا گفت: ما باور داریم که تمیز کردن و ضد عفونی کردن سطوحی که عمومی است همراه با ماسک زدن به طور آشکاری خطر انتقال این بیماری از سطوح به انسان را کاهش می دهد.

وی افزود: تحقیقات قبلی در مورد همه گیری حاکی از این بود که این ویروس می تواند ساعت ها یا حتی روزها روی سطوح زنده بماند که باعث شد بسیاری از مردم هنگام خرید دستکش دست کنند.

این محقق یادآور شد: در این بررسی نه تنها از دسته سبد چرخ دار خرید و سبدهای خرید، بلکه از دستگاه های کارت خوان و تسمه نقاله میز صندوقدار خرید، سطوح اطراف پیشخوان و دسته های پلاستیکی و فلزی ردر فروشگاه ها نمونه برداری شد سپس محققان در جستجوی آر. آن. ای ویروس کرونا، تست های پی. سی. آر انجام دادند.

کورادینی تصریح کرد: نتیجه تمام این آزمایش ها بدون توجه به زمان و مکان منفی بود.  

وی تاکید کرد: نتایج این مطالعه نشان داد در صورتی که فروشگاه ها پروتکل ها ی بهداشتی را به طور مداوم رعایت کنند و به سلامتی کارکنان خود اهمیت ویژه دهند، خطر همه گیری از طریق سطوحی که در فروشگاه ها زیاد با دستان مشتری و کارکنان در ارتباط است، پایین است.

این محقق گفت: نتیجه این مطالعه در حقیقت یافته های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا را تایید می کند. با اینکه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا اعلام کرده بود که انتقال کووید۱۹ از سطوح امکان پذیر است اما این موضوع بعید به نظر می رسد چراکه ویروس کرونا بیشتر از طریق  قطره های کوچک بزاق یا از طریق هوای بازدم افراد ناقل منتقل می شود.

این تحقیق در مجله Current Research in Food Science منتشر شده است.

پربیننده ترین افراد بالای ۶۰ سال که سینوفارم زده اند، دوز سوم را نیز بزنند بهترین میوه ها برای بیماران دیابتی واکسن کرونا چه مدت در بدن شما باقی می‌ ماند؟ چه کسانی باید دوز سوم سینوفارم را بزنند؟ توصیه درباره استفاده از آسپرین برای پیشگیری از حملات قلبی تغییر می‌ کند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۶۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • (ویدئو) سوپر گل پورتو، بازیکن خیرونا به بارسلونا
  • فرار یاران محمدی از بحران با یک گل
  • علی کریمی و حسینی دوباره از لیست خط خوردند
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • بلایی که یک ایرانی بر سر سوپر خودروی میلیون دلاری آورد! | فیلم
  • ترکیب احتمالی اینتر برای دیدار با ساسولو؛ احتمال استراحت فرانسوی‌ها مقابل گربه سیاه